Dobrodošli

Kovano gvožđe Femil

Dobrodošli na internet prezentaciju firme Femil.

 

 

Preduzeće Femil se bavi profesionalnom izradom kovanog gvožđa i elemenata od kovanog gvožđa: kapije, ograde, kovani nameštaj, razne konstrukcije od kovanog gvožđa i sl.

 

 

U svom poslovanju preduzeće Femil se rukovodi sledećim postulatima: Savremen pristup u izradi, dugogodišnje iskustvo u projektovanju i saradnja sa profesionalnim arhitektama, građevincima i građevinskim preduzimačima.

Sve standardne i vanstandardne proizvode izrađujemo prema kataloškim modelima ili u skladu sa zahtevima, skicama, idejama, od materijala različitih debljina.

 

Uz tradicionalan način i ručnu izradu u svom poslovanju oslanjamo se na savremenu tehnologiju i opremu, koja omogućuje kvalitetnu i brzu proizvodnju po pristupačnim cenama. Cilj nam je da zadovoljimo potrebe naših kupaca za proizvodima od kovanog gvožđa.

 Spoljne konstrukcije antikorozionozaštićujemo toplim cinkovanjem ili odgovarajućim premazima i dekorativno bojimo uz opciono dodavanje efekta starog – patiniranje.

 

Montaža stepeništa može biti u 2 varijante: na gazište i sa strane gazišta. Rukohvati na stepeništu su dostupni u više varijanti: od metalnog profilisanog flaha 50×10 i drveni rukohvat u različitim varijantama profilisanja.

 

Rešetke od punog materijala ili od cevi za prozore, vrata, otvore. U ponudi imamo veliki izbor modela rešetki, čiji se detalji mogu kombinovati u zavisnosti od želje klijenta.

 

Izrada svih vrsta nameštaja od kovanog gvožđa: stolice, stolovi, dvoseda, police, nosači, kompleti za kamin, ukrasna vrata za kamin, drzači kisobrana i novina… – po našim modelima ili po predlogu, skici ili slici klijenata.